Hopp til hovedinnhold

Vi gjennomgår vårt pasientregister og trenger din hjelp!

 

Navigasjonssti

Hjem / Nyheter / Vi gjennomgår vårt pasientregister og trenger din hjelp!
Vi gjennomgår vår pasientregister og trenger din hjelp!

Vi gjennomgår vårt pasientregister og trenger din hjelp!

Pasienter som har vært hos doktor Tatiana Karim har fått/vil få sms med forespørsel om å ta kontakt dersom de ønsker en generell rutinesjekk. Dette skal ikke forveksles med Kreftregisterets rutinekontroller dersom du følger disse. Det vil gjelde også de som har vært hos henne en gang til en enkel kontrol/time og tilbake til år 2012.  

Vi ønsker å gi mer oppfølging til våre pasienter og ta vekk de som av forskjellige grunner  ikke lengre bruker Dr. Karim som lege.

Om du er en av de som fikk SMS og lurer på hvorfor du fikk den, vennligst ta kontakt. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger. Tilbakemeldingene hjelper oss å ha oppdatert kontaktinformasjon. Den riktige informasjonen er den som kommer direkte  fra dere.

Doktor Karim har praktisert i Tønsberg i over 10 år og har jobbet lenge på Oseberg klinikk (nå Norlandia klinikk) i Vestskogen. Alle pasientjournaler følger henne (ikke arbeidssted) og nå har hun praksis på Artemis gynekologiske Senter.

SMS som sendes ut lyder slik:

“Hei (navn(). Det er tid for en gynekologisk rutinesjekk. Vennligst ta kontakt for å avtale time. Ring 45375727 eller gå på www.artemisgyn.no. Mvh gynekolog Tatiana Karim.”